💧 Vergroting onthardingsinstallatie 💧
Jotem Waterbehandeling BV

💧 Vergroting onthardingsinstallatie 💧

📣 Wil je meer weten over duurzame wateroplossingen en over onze expertise op het vlak van onthardingsinstallaties?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wij zijn trots dat wij als Jotem Water Solutions recentelijk de bestaande onthardingsinstallatie bij Rendac hebben uitgebreid. Voor de gevraagde capaciteit van 80 m³/uur hebben we de duplex AAF-1000 ontharder omgebouwd naar een triplex uitvoering.

De nieuwe triplex wateronthardingsinstallatie zorgt ervoor dat er altijd twee filters in werking zijn, terwijl er tegelijkertijd één filter stand-by staat. Dit stand-by filter treedt in werking wanneer een van de filters wordt geregenereerd, waardoor een continue productie van onthard water gegarandeerd is. De installatie is automatisch volume gestuurd en geschikt voor continue productie, ongeacht de periodecapaciteit en regeneratieduur.

We zijn trots op ons team dat deze ombouw succesvol heeft uitgevoerd en Rendac helpt bij hun behoefte aan betrouwbare en efficiënte waterontharding. Bedankt voor jullie vertrouwen in Jotem!

Jorg de Koning, Project Manager bij Rendac: “Het gehele proces, van ontwerp tot oplevering, verliep erg soepel. Al met al een succesvol project waarbij het gewenste resultaat is behaald.”

📣 Wil je meer weten over duurzame wateroplossingen en over onze expertise op het vlak van onthardingsinstallaties? Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, inzichten te delen en te praten over (puur) wateroplossingen voor diverse toepassingen. Samen bouwen we aan een groenere toekomst! 🌿💧

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top